Activiteiten

NL Doet zaterdag 16 maart 2019

By 1 februari 2019 No Comments

nl doet 2018Zowel de Stichting dorpshuis als de speeltuin hebben zich aangemeld om mee te doen met NLDoet. Daarom worden mensen gezocht die op deze dag kunnen meehelpen met diverse klussen.


Programma:

9.30 uur   verzamelen in ‘t Binhoes voor koffie en het verdelen van de klussen.
10.00 uur   klussen
12.30 uur   lunch in ‘t Binhoes
13.00 uur   klussen tot max. 17.00 uur

In ‘t Binhoes ligt een intekenlijst. Hierop kunt u/jij je naam schrijven als je mee wilt helpen. Natuurlijk mag je ook spontaan langs komen en dat mag ook voor een uurtje of een dagdeel.

Wat gaan we doen?

In het dorpshuis:

We gaan in het dorpshuis de zolder opruimen de kleedkamer opfrissen en andere klusjes doen zoals rommel opruimen in en om het dorpshuis.

In de speeltuinen:

In de kleine speeltuin: alles moet weer schoongemaakt worden, molshopen weggewerkt en nog toestellen geschilderd worden.

In de grote speeltuin: er moet een heg gepoot worden, gaas langs de sloot worden geplaatst, de vuurplaats opnieuw aangelegd en het overgroeiend gras bij de paden worden verwijderd, eventueel nog snoeiwerkzaamheden. Ook is er van de wandschildering in de Jop een “openings”handeling bij de start van het klussen.

Voor de speeltuinklussen graag gereedschap (kruiwagen, hark, schep e.d.) meenemen.

Iedereen, groot en klein kan wel een bijdrage doen, dus laten we er Garsthuizen Doet van maken!

Mocht u meer informatie willen, dan kan dat bij Jan Snijder (‘t Binhoes, via snijder.j@ziggo.nl) of Wilma Steenhuis (speeltuin via vvvd@garsthuizen.info).