Skip to main content
ActiviteitenLaatste nieuws

Buurkracht Garsthuizen – Startenhuizen

Samen groene energie steken in ons dorp. Doe je mee?

Beste dorpsgenoot,

Energie besparen is goed voor onze portemonnee, voor het milieu, voor de toekomst van onze planeet. Dat willen we allemaal wel. En toch komt het er vaak niet van. Als we met het hele dorp de schouders eronder zetten, dan lukt het wel.

Jan Snijder, Germaine Hanquier, Anne van Warners, Jan Roelf de Vries, Frank Macville en Josephine Reijman zijn in Garsthuizen – Startenhuizen gestart met een project om in ons dorp energie te besparen, samen met Buurkracht. Via deze brief kondigen wij onze eerste acties aan, waaraan iedereen kan deelnemen.

Meld je aan op onze buurtpagina en vraag een gratis slimme meter aan.

Door je aan te melden op de buurtpagina blijf je op de hoogte van onze acties en kun je je opgeven voor lopende acties. Bovendien kun je, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je eigen energiegebruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van het dorp. Hiervoor kun je online een persoonlijke code aanvragen. Als je nog geen slimme meter hebt, kun je een gratis meter via de buurtpagina aanvragen.

Ga hiervoor naar Buurtacties en klik op de actie Slimme Meter. Meld je daarom aan op de buurtpagina www.buurkracht.nl/garsthuizen-startenhuizen en doe mee!

Gratis warmtebeeld van je woning

In maart hebben wij een warmtebeeldcamera te leen, waarmee we zelf warmtebeelden van onze huizen kunnen maken. Zo kun je in een oogopslag zien hoe het gesteld is met de isolatie van je woning. Wil je ook warmtebeelden van jouw woning? Aanmelden hiervoor kan nog tot zondag 11 maart a.s. via de buurtpagina.

warmtebeeld Binhoes Garsthuizen - Startenhuizen

Warmtebeeld Binhoes

Doe je met ons mee?

Kunnen we op je rekenen? Want samen bereiken we meer! Binnenkort organiseren we ook een dorpsbijeenkomst. Hiervoor ontvang je nog een uitnodiging, Ook kun je je vragen stellen door te mailen naar: buurkracht@garsthuizen.info.

Blijf op de hoogte via www.buurkracht.nl/garsthuizen-startenhuizen
Hartelijke groeten, Jan, Germaine, Anne, Jan Roelf, Frank en Josephine

N.B: je hebt in je brievenbus deze brief ontvangen mét een vragenlijst. Vul je die in en gooi je die z.s.m. in de brievenbus van `t Binhoes? Alvast bedankt!