Skip to main content
ActiviteitenLaatste nieuws

De activiteiten gaan ‘gewoon’ door

By 29 mei 2013mei 30th, 2013No Comments

De activiteiten gaan ‘gewoon’ door. Er zal alleen hier en daar een aanpassing gedaan moeten worden.

Avondvierdaagse 4 t/m 7 juni:
Bij alle dagen lopen, vanaf 18.45 uur opgeven (startlocatie bij Sinner) en om 19.00 uur gaan we aan de wandel. De weersvoorspellingen zijn op dit moment goed.

De vrijdag. Dit blijft een extra feestelijke avond, waarbij we Wijkelina als middelpunt hebben. Dit niet aan Wijkelina vertellen!! (we hopen wel dat ze loopt, ze heeft last van haar knie).  

Iedereen die al de hele week heeft gelopen gaat gewoon naar het startpunt en dan gaan we het rondje Coolmanspad lopen. Alle andere mensen mogen zich verzamelen bij de boerderij van Otto en Annedore aan de Fiveldijk (kun je ook parkeren), vanaf daar lopen we gezamenlijk verder. Bij de boerderij van Jaap en Netty komt de muziekwagen er voor aan rijden (natuurlijk extra feestelijk uitgedost). Daarna lopen we nog door het hele dorp.

We hopen dat zo veel mogelijk mensen de vlag hebben uitgehangen om alles een extra feestelijk uiterlijk te geven. UIteindelijk gaan we naar………. (tja, nog even onbekend), krijgen een kop koffie, de medaile uitrijking en kunnen allemaal gezellig bijkletsen.

BBQ zaterdag 8 juni
Gaat gewoon door!!!! Alleen waar? Nog even afwachten. Dus geef je op via dit mailadres (op garsthuizen.info is ook informatie te lezen).

Zomerfeest 21 en 22 juni
Gaat ook gewoon door!!!
Dus geef je op voor het volleyballen en de highlandgames (ook voor kinderen!).
Uiteraard zullen er enige aanpassingen gedaan moeten worden, die zullen dan nog worden doorgegeven.

Dat was het voor nu. Uiteraard zal iedereen op de hoogte worden gesteld via mail, garsthuizen.info en de gele briefjes!

Met vriendelijke groet,
Wilma Steenhuis,
namens de Vereniging Voor Volksvermaak en Dorpbelangen van Garsthuizen en Startenhuizen