Skip to main content
Laatste nieuws

De zomer eindelijk weer vieren -uitnodiging-

-Samen verbinding zoeken

-Samen een knal zomerfeest organiseren

Kom daarom op 6 mei 2022 20: oo uur langs in ’t Binhoes.

Verbinden

Eindelijk mogen we weer.

Twee jaren lang geen Zomerfeest. Het Zomerfeest in Garsthuizen en Startenhuizen vindt over het algemeen plaats 2 weken voor de grote vakantie (basisschool). Meestal wordt er een commissie ingezet om dit te organiseren namens de VVV/D. Vaak heeft dit dan ook een thema.

Er zijn al veel verschillende soorten feestjes geweest. Met volleyballen, Highland games, kerken bouwen, vlottenrace, klootschieten tot aan oud Hollandse spelen en t-shirts beschilderen aan toe en vaak omlijst met muziek. Soms op het dorpsplein, in de grote speeltuin of zelfs het haventje. Soms werd er in stratenteams gewerkt en soms kon je zo aansluiten bij een activiteit. Het doel is om verbindend bezig te zijn voor alle inwoners en samen plezier te hebben.

Natuurlijk moet het een feest worden om nooit te vergeten. Daarbij willen we samen met jullie ontdekken wat er moet gebeuren om dit te kunnen realiseren. Er wordt dus input, ideeën gezocht. Misschien heb je een leuk voorstel voor een onderdeel of wil je je inzetten voor (een deel van) de organisatie.

Dus kom allemaal, samen met je buren, op vrijdag 6 mei om 20:00 uur naar ’t Binhoes om samen een geweldig zomerfeest te bedenken.