Skip to main content
Laatste nieuws

Festival Terug naar het begin

Trompettist Eric Vloeimans, verhalenverteller Toon Tellegen, het virtuoze duo Orgel Vreten, singer-songwriter Janne Schra: tijdens het festival Terug naar het begin treden ze op in de intimiteit van oude kerkjes. In het historische stadje Appingedam en de omliggende wierdedorpen tel je er tientallen. Dat betekent een grote variatie aan optredens, op steeds weer een bijzondere locatie! Benieuwd wie er op zaterdag 16 mei nog meer op het programma staan? Kijk op www.terugnaarhetbegin.nl.

 

Met Appingedam als centrum van het festival, volg je het programma van kerk naar kerk. Langs wierdedorpen, door het glooiende landschap, maak je kennis met een nog onbekend stukje Nederland. Laat je verrassen, overrompelen, confronteren of betoveren door een mix van muziek, theater, poëzie, literatuur, dans en beeldende kunst.

Combineer een dagje Terug naar het begin met de Hip & Happening Markt vol vintage hebbedingen, winkelconcertjes van Snuuster’n en Luuster’n in de karakteristieke straatjes van Appingedam of maak een tocht met de nieuwe rondvaartboot!