Skip to main content
Laatste nieuws

Gemeente Loppersum opent ‘Meldpunt openbare ruimte’

By 23 april 2014juli 19th, 2014No Comments

Kapotte lantaarnpaal? Gat in de weg? Losliggende straattegels? Gemeente Loppersum heeft, speciaal voor dit soort zaken, haar website ingericht met het z.g. ‘Meldpunt openbare ruimte’, te bereiken via www.loppersum.nl

Hier kunnen online meldingen gedaan worden van zaken in de woonomgeving die niet goed werken, kapot zijn of een gevaarlijke situatie opleveren.

Gemeente Loppersum heeft een goede dienstverlening hoog in het vaandel staan. Tot nu toe konden meldingen persoonlijk aan de balie, telefonisch of per mail doorgegeven worden.

Nu dus ook via het meldpunt dat te vinden is middels een blauwe banner op de homepage van onze website met de tekst ‘Meldpunt Openbare Ruimte’. Met dit nieuwe digitale meldpunt willen we onze inwoners nog beter van dienst zijn.

Als u een melding heeft gedaan, wordt u persoonlijk door onze meldingcoördinator op de hoogte gehouden over de voortgang en u ontvangt een bericht als de melding verholpen is.

Voor alle meldingen geldt dat meldingen binnen kantooruren dezelfde dag nog in behandeling worden genomen, buiten kantooruren de eerstvolgende werkdag. Bij echt gevaarlijke of urgente zaken buiten kantooruren kunnen mensen de meldingen telefonisch doen via 0596-548200; zij worden dan direct teruggebeld.’