Skip to main content

Kerstworkshop 7 december in "t Binhoes

Wilma van PumPkin uit Holwierde heeft daar een geweldige bloemenwinkel en zij geeft ook nog workshops.
Op
woensdag 7 december om 19:00 uur geeft ze een workshop in ’t Binhoes.  Lees verder 

Misschien een beetje vroeg in december, maar dan kun je wel lekker lang van je kunstwerk genieten. Wilma zorgt dat alles aanwezig is wat materialen, schalen, frutsels, groen e.d. betreft. In 2019 heeft ze ook al een workshop in ’t Binhoes gegeven, deze is destijds heel goed bevallen. In de corona jaren ging het niet door vanwege een lock down en daarom proberen we het nog maar een keer.

Zie de beide voorbeelden .
Voorbeeld 1 is echt een prachtige frame met name omdat het 70cm! hoog is. Het wordt opgemaakt met divers groen en takken en is inclusief verlichting. De accessoires kan men er los bij kopen.

Het tweede voorbeeld is een “zwevend” boompje. Deze wordt gemaakt op een stander . Het geheel hangt op wikkeldraad en wordt met allerlei groen opgemaakt . Deze is inclusief verlichting en kleine balletjes. Het zijn beide erg leuke projectjes om te maken.

De kosten zijn  € 30,00 per persoon. Misschien zijn er ook weer extra bling bling ter plekke te koop (en pinnen!). De koffie/thee, met iets lekkers, krijg je van de VVV/D .

Graag aanmelden (i.v.m. de materialen) en je voorkeur voor welk kerststuk graag doorgeven  vvvd@garsthuizen.info
uiterlijk voor 2 december 2022.