Skip to main content

Beste dorpsbewoners,

We zijn blij jullie te kunnen melden dat ’t Binhoes weer gewoon open is. Ondanks dat de 1,5 meter afstand nog overeind blijft is dit al een hele vooruitgang, en kunnen we elkaar weer echt zien en spreken.   ’t Binhoes is tot de zomervakantie geopend t/m zaterdag 10 juli.

Elke woensdag koffie ochtend van 10 – 12 uur. Iedereen is welkom voor een praatje aan de stamtafel, en bij mooi weer zitten we buiten.

Elke zaterdag is ‘t Binhoes open van 17 – 21 uur.

Wil je telefonisch bestellen voor afhaal?

Dan kan dat tussen 17 en 18 uur.

Na 18 uur wordt de telefoon niet meer opgenomen, en kun je ter plekke nog proberen te bestellen. De keuken sluit om 19 uur.

’t Binhoes zelf sluit om 21 uur.

Het Breicafé wordt voor de zomer nog 1 keer georganiseerd, en wel op maandagavond 14 juni, van 19 tot 21 uur. Ter plekke worden nieuwe data afgesproken voor na de zomer. In principe om de 14 dagen. De entree is € 1,-.  De organisatie is in handen van Mieke Vonk. Ben je nieuwsgierig? Kom gewoon gezellig langs!

De Klaverjasavond wordt eveneens weer opgestart. Op vrijdag 24 juni is het zover. We starten om 19.30 uur. De organisatie is in de vertrouwde handen van Alje Kasemier. De entree is € 1,-. Geen competitie, ook beginners zijn welkom, we strijden voor de eer J

Vergeet niet om je op te geven voor Zaterdag 3 juli, de garageverkoop en hobbymarkt vanaf de eigen oprit. Van 11-15 uur. Stuur uiterlijk 23 juni een email naar vvvd@garsthuizen.info of doe een briefje in de brievenbus van ’t Binhoes. Voor meer info, bel of app 06-20033186 of kijk op www.garsthuizen.info