Skip to main content
Laatste nieuws

Persbericht Centrum voor Jeugd en Gezin

Wist u dat 85% van alle ouders en opvoeders geen problemen, maar wel vragen over de opvoeding heeft? Daarom vindt het Centrum voor jeugd en gezin (CJG) in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (DAL) het belangrijk om voor iedereen goed vindbaar en toegankelijk te zijn.

Op Facebook kunnen we met elkaar informatie uitwisselen over de alledaagse kanten van de opvoeding en op een positieve manier. Naast de CJG website vindt u CJG DAL nu ook op Facebook! CJG DAL Facebook Ouders, opvoeders die CJG DAL liken op Facebook, ontvangen informatie die bijdraagt aan een gezellige, veilige en ontspannen thuissituatie, als basis voor een gezonde opvoeding.

Met veel praktische informatie voor in en om het huis, leuke activiteiten met de kinderen, lokale en regionale actualiteiten en concrete opvoedtips. Voor inhoudelijke verdieping van de opvoedinformatie kan men doorklikken naar de CJG website (www.cjgdal.nl).

Eigen kracht ouders In de visie van het CJG ligt de kracht van opvoeding bij de ouders. Om die eigen kracht te versterken staan we naast de ouders of opvoeders. Zo maken we deel uit van hun sociale netwerken en zijn voor iedereen goed vindbaar en toegankelijk.

We willen weten én leren wat ouders en opvoeders beweegt, interesseert en motiveert. Dan kunnen wij ons informatieaanbod daar op afstemmen. Ga naar www.facebook.com/CJGDAL en ontvang dagelijks leuke weetjes, handige tips en relevante informatie over gezond opgroeien en positief opvoeden.