Skip to main content
Laatste nieuws

Subsidie aanvragen

Let op! Vraag alleen de subsidie verduurzaming en verbetering Groningen van 10.000 euro aan via Samenwerkingsverband Noord Nederland

In januari is er een nieuwe aanvraagronde voor de subsidieregeling ‘verduurzaming en verbetering Groningen’ van 10.000 euro. Er zijn personen die hier op een malafide manier van mee willen profiteren: zij bieden tegen betaling middels “bureaus” hulp aan bij de subsidieaanvragen. Deze hulp wordt onder andere aangeboden via folders die huis-aan-huis worden verspreid en via websites die onlangs zijn gelanceerd, bijvoorbeeld onder de naam “Het Subsidie Loket” en “Subsidies Groningen”. Maak hier nooit gebruik van en geef daarnaast nooit zomaar je privé gegevens af! Een subsidievraag is altijd gratis en is te regelen via Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN).

De subsidie van 10.000 euro is beschikbaar voor particuliere woningen, gebouwd voor 2016, in het postcodegebied waar de waardedalingsregeling geldt, plus de postcodes 9679, 9681 en 9682, maar die NIET onder de versterkingsoperatie van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) vallen. Dit vormt de zogeheten ‘groep E’ uit het Bestuursakkoord van 6 november 2020.

Je leest meer over het veilig en correct aanvragen van de subsidie via deze link: Aanvragen SNN subsidie