Skip to main content
Laatste nieuws

Vestzaktheater

By 6 juni 2021juni 9th, 2021No Comments

Beste dorpsbewoners, Ons Binhoes blijft ons dorpshuis…..maar wordt ook een Vestzaktheater!

Tenminste…… daar gaan wij ons graag voor inzetten. Denk daarbij aan ca. 6 live-optredens per jaar van muziek of theater over het winterseizoen heen. En dan voor een klein publiek van ca. 40 tot 50 personen. We hebben ons plan als project ingediend bij Google Grants, en als we daarvoor in aanmerking komen springen we uiteraard een gat in de lucht. Zo niet, dan zetten we het plan wel door, maar zullen we wat langer over de uitvoering gaan doen.

Het gaat hierbij onder andere om een deel van de inrichting (zoals fijne theater stoelen en tafels), aanpassing en aanvulling van licht en geluid en een opfris verfbeurt voor binnen. Er komt ook een heuse muurschildering, hoe en wat, dat is een verrassing.

Niet alleen de voorbereiding van het kleine theater beweegt ons, maar ook om na de coronacrisis met elkaar weer de schouders eronder te zetten, en met frisse moed de komende tijd in willen gaan.

vestzaktheater garsthuizen

Het heeft ons vrijwilligers allemaal wat afgemat, dus een oppepper kunnen we wel gebruiken! Voor het schilderwerk (wanden, deuren en kozijnen) vragen we jullie enthousiaste hulp. Met name op 11 en 12 juni, 18 en 19 juni en 25 en 26 juni.

Wie biedt zich aan? We zijn dit jaar te laat voor NL DOET, maar wij doen nog gewoon alsof het NL DOET dagen zijn. Graag reacties per email naar binhoes@garsthuizen.info Alle taken, of het nu barwerk, schoonmaakwerk of bestuurswerk is, doen wij geheel belangeloos.

Ook interesse om een steentje bij te dragen? Ook dat horen we graag! Hartelijke groeten, bestuur Stichting Dorpshuis.