Skip to main content
Laatste nieuws

Wat is er nog te doen voor de zomerstop…

Koffieochtend, Bigband Zuidwolde, alg. jaarvergadering VVVD en oud papier..

Woensdag 30 juni en 7 juli Koffieochtend van 10 – 12 uur. Welkom voor een kopje koffie of thee aan onze stamtafel.
Altijd wel spontane gespreksonderwerpen om aan mee te doen of naar te luisteren. Voor iedereen die toevallig vrij is, of altijd vrij heeft…… en de leeftijd speelt geen rol.

Op Dinsdag 6 juli repeteert de Big Band uit Zuidwolde buiten bij ’t Binhoes. Publiek van harte welkom! Vanaf 20 uur en alleen bij droog weer.

Vrijdag 9 Juli Algemene jaarvergadering VVV/D: De VVV/D houdt haar 74ste jaarvergadering. U bent van harte welkom in ’t Binhoes om 20.00 uur. (Toegankelijk voor iedereen op 1,5 m en vol = vol)
ZOMERSTOP 11 juli t/m 27 augustus

Zaterdag 10 Juli wordt uw oud papier opgehaald. De opbrengst is voor onze dorpsverenigingen en het dorpshuis. Graag voor 9 uur goed verpakt aan de weg plaatsen. Houd a.u.b. rekening met de mensen die lopen, maak de dozen niet te zwaar! Wilt u lege dozen opgevouwen bij de weg zetten, zodat ze minder plaats in de container innemen. Ook graag piepschuim en ander verpakkingsmateriaal uit de dozen halen. En mocht u hele grote hoeveelheden hebben dan is zelf brengen ook een optie. Alvast bedankt.

Volgende datum: 28 aug 2021