Skip to main content
Laatste nieuws

Wij geven een feestje met oud en nieuw!

By 23 december 2013januari 15th, 2015No Comments

Het is bij ons in het dorp al jaren een gebruik om op oud en nieuw, ‘s nachts om klokslag 12 uur, carbidbussen af te steken en een vreugdevuur aan te steken, vele handjes schudden (van toegestroomde mensen), vuurwerk en daarna een feestje te bouwen in ’t Binhoes.

Dit jaar doen we het anders! We willen dit jaar feestelijk uit gaan en het feest daarom beginnen op oudejaarsdag om 22.00uur in ‘t Binhoes. Hier is iedereen welkom en kan genieten van een hapje en een drankje. De avond wordt omlijst met live muziek van een band met o.a. Lou Leeuw.

We gaan op het moment van de jaarwisseling gezamenlijk aftellen en natuurlijk beste wensen uitwisselen. Dit jaar geen groot vreugdevuur (verbod gekregen vanwege banden die op ons laatste vuur zijn terecht gekomen), maar uiteraard zullen we vernemen wanneer het 12 uur is. Aan het begin van 2014 wordt een groot siervuurwerk afgestoken waar een ieder van kan genieten (vanaf plein bij ’t Binhoes heb je natuurlijk wel het beste zicht). Ook hebben wij dan eerste barbecue van het jaar, namelijk ‘s nachts om een uur of half 1.

Dit feest wordt gesponsord door vele dorpsbewoners en tijdens het feest staat er altijd een melkbus voor eventuele vrije giften.

Kortom, ook dit jaar hebben we een feestje en wel in de zaal van ’t Binhoes. Het feest is voor iedereen toegankelijk en iedereen kan gratis van het aangeboden eten en drinken gebruik maken.

We hopen dat iedereen met ons dit feestje komen vieren.

De oud en nieuw commissie